2010. júl. 9.

ismét letúrunk a múltba

méghozzá kínzó szóviccelődős nyalánkságokkal! hehehe.. humor man és tsai lecsapnak, oldszkúl fish-grafikával tálalva. szóval, hiába haladok a korall, mégis folyton előmászik a múlt (nyehe).

e mívek is felvételi előttről származnak (némelyik benne is volt a felv. mappámban), akkoriban szerettem szóvicc-hecceket gyártani Lárpúrlár társulat módra. a szóvicceknek azóta persze ma már nem nagyon van trendje (ha nem számítjuk a sokak által szeretve gyűlölt magyar filmcím-fordításokat), eljárt felettük az idő. hüpp.
az egész oldalas képregény eredetije még mindig Láng Istvánnál van (ha azóta el nem használta gyújtósnak), szó volt róla, hogy megjelenik a Kreténben, de sokáig húztuk-vontuk, aztán el is felejtődött, végül már Kretén sincs. úgyhogy ezzel a kvázi posztumusz posttal vmilyen módon publikálódik szegény humor man, most már nyugodhat békében.

alábbiak már elsőben elkövetett anyagok: az egyik a legeslegelső rajz stúdiumos feladatunkra készült, melynek témája a "szék" volt (el is van rejtve a képregénykockák közt), régi jó, kézzel raszterpöttyözött móka, míg a másik egy hamvába holt, iparos, tematikus képregényújság egyik darabja (lett volna), ismét szóvicc alapú, és igazából még szerintem se üt túl nagyot, viszont a kizoom-olós megoldás miatt fel merészelem ide rakni.

szálü, M.

2 megjegyzés:

Haránt Artúr írta...

a zoomos utolsón jót röhögtem. sztem tovább lehetne folytatni ilyen tuffó-fura módon a zoomolást méghátrébb (Bányai módra csak suttyón és abszurdabban)

seso írta...

Hahha!
Emlékszem ezekre...
Meg erre az időszakodra is.:)